Qui som?

El Punt. Espai de lliure aprenentatge

El Punt és un Centre de Formació i Documentació construït des de l’autoorganització social i comunitària.

Què fem?

Promoure, construir, recopilar, generar i reflexionar

  • Promoure la difusió del coneixement, la cultura i la memòria com a eines necessàries per a una profunda transformació social.
  • Construir una biblioteca (més videoteca, hemeroteca i folletoteca) de lectures políticament incorrectes i intel·lectualment estimulants per a totes les edats. També tenim cartells, adhesius i altres tipus de materials.
  • Recopilar, catalogar i estudiar la memòria documental de les lluites i moviments socials antagonistes, per a difondre-les en el present i el futur.
  • Generar dinàmiques d’intercanvi de coneixements entre iguals, que ens permeten fer una lectura crítica del món on vivim i que eixamplen les nostres alternatives en la presa de decisions.
  • Reflexionar sobre altres formes possibles, més solidaries, de relació entre nosaltres, estenent la pràctica política transformadora als espais íntims.
Tiene un libro!

Com ho fem?

Autogestió

Des de l’autogestió, posant en pràctica mecanismes d’autoorganització, acció i democràcia directa.

Les i els membres del projecte gestionem els nostres propis acords i prenem les decisions relatives al nostre funcionament i interessos, basant-nos en el consens i en l’esforç de comprensió i respecte de les posicions minoritàries.